Η δικηγόρος Ευδοκία Χατζημιχαηλίδου διατηρεί το δικηγορικό γραφείο της στις Σέρρες, επί της οδού Μεραρχίας αριθμός 32. Ασκεί ενεργή και μάχιμη δικηγορία από το έτος 2013, οπότε και εγγράφηκε ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

 

Αποφοίτησε το έτος 2011 από τη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, πραγματοποίησε την πρακτική άσκησή της σε δικηγορικό γραφείο της Θεσσαλονίκης. Άσκησε δικηγορία μέχρι το έτος 2017 στη Θεσσαλονίκη και έκτοτε εγκαταστάθηκε στην πόλη των Σερρών, όπου και ασκεί δικηγορία ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών.

 

Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MSc Ποινικό Δίκαιο και Εξαρτήσεις με κατεύθυνση το Ποινικό Δίκαιο των Εξαρτήσεων, της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. και του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας σε συνεργασία με το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (Κ.Ε.Θ.Ε.Α.). Είναι κάτοχος πτυχίων της αγγλικής και γαλλικής ξένης γλώσσας.

 

Το δικηγορικό γραφείο της δικηγόρου Ευδοκίας Χατζημιχαηλίδου δραστηριοποιείται πανελλαδικά διαθέτοντας ένα εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών ανά την Ελλάδα (συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές, λογιστές, οικονομικοί σύμβουλοι, πραγματογνώμονες, μηχανικοί κλπ.).

 

Παρέχει αξιόπιστες νομικές συμβουλές και υπηρεσίες, με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και συνέπεια, εκπροσωπώντας τόσο ιδιώτες όσο και επιχειρήσεις.

 

Η υψηλή επιστημονική κατάρτιση σε συνδυασμό με την αδιάλειπτη ενασχόληση της δικηγόρου με πλήθος υπηρεσιών αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των παρεχόμενων νομικών υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας επιτυχή και πλήρη διεκπεραίωση των υποθέσεων.

Νομικές συμβουλές

Βοηθάμε τους ανθρώπους να πολεμούν αποτελεσματικά τους παραβάτες τους και να υπερασπίζονται με επιτυχία τη δική τους στάση!