Ενημέρωση: Σεπτέμβριος 2019.
 

ΓΕΝΙΚΑ

Το Chatzimichailidou.gr προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες του είναι προσβάσιμες σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Το Chatzimichailidou.gr έχει επενδύσει σημαντικό αριθμό πόρων για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός του θα είναι πιο εύκολος στη χρήση και πιο προσιτός για άτομα με αναπηρίες, με την ισχυρή πεποίθηση ότι κάθε πρόσωπο έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία.
 

Προσβασιμότητα στο Chatzimichailidou.gr

Το Chatzimichailidou.gr καθιστά διαθέσιμο το UserWay Website Accessibility Widget που τροφοδοτείται από ειδικό διακομιστή προσβασιμότητας. Το λογισμικό επιτρέπει στο Chatzimichailidou.gr να βελτιώσει τη συμμόρφωσή του με τις Οδηγίες Προσβασιμότητας στο Περιεχόμενο Ιστού (WCAG 2.1).
 

Ενεργοποίηση του μενού προσβασιμότητας

Το μενού προσβασιμότητας Chatzimichailidou.gr μπορεί να ενεργοποιηθεί κάνοντας κλικ στο εικονίδιο μενού προσβασιμότητας που εμφανίζεται στη γωνία της σελίδας. Αφού ενεργοποιήσετε το μενού προσβασιμότητας, περιμένετε λίγο για να μεταφερθεί το μενού προσβασιμότητας στο σύνολό του.
 

Αποποίηση ευθυνών

Το Chatzimichailidou.gr συνεχίζει τις προσπάθειές του να βελτιώνει συνεχώς την προσβασιμότητα του ιστοτόπου και των υπηρεσιών του με την πεποίθηση ότι είναι η συλλογική μας ηθική υποχρέωση να επιτρέπουμε την απρόσκοπτη, προσιτή χρήση και για όσους από εμάς με εχουμε αναπηρίες.

Παρά τις προσπάθειές μας να καταστήσουμε πλήρως προσβάσιμες όλες τις σελίδες και το περιεχόμενο στο Chatzimichailidou.gr, κάποιο περιεχόμενο ενδέχεται να μην έχει πλήρως προσαρμοστεί στα αυστηρότερα πρότυπα προσβασιμότητας. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο να μην βρεθεί ή να προσδιοριστεί η καταλληλότερη τεχνολογική λύση.
 

Εδώ για σένα

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με οποιοδήποτε περιεχόμενο στο Chatzimichailidou.gr ή χρειάζεστε βοήθεια σε οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες όπως περιγράφεται παρακάτω και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.
 

Επικοινωνία

Εάν επιθυμείτε να αναφέρετε ένα ζήτημα προσβασιμότητας, έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών Chatzimichailidou.gr πατώντας στο πλήκτρο παρακάτω:

Επικοινωνία

Νομικές συμβουλές

Βοηθάμε τους ανθρώπους να πολεμούν αποτελεσματικά τους παραβάτες τους και να υπερασπίζονται με επιτυχία τη δική τους στάση!